Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Hårtype: fint og lett skadet

Problem: fargebehandlet, tørt, sprøtt og skadet hår

Løsning: Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray gir håret glans og motstandskraft. Det blir spenstig, lett å få ut floker fra og lett å style. Floker blir ikke noe problem igjen. Det er et enestående forskjønnende og avsluttende produkt. Du må bare spraye krøllene eller toppen din og ser umiddelbart håret skinne.

Hvis det er viktig for deg å nære og reparere skadet hår, bør du bytte ut Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray med en mer nærende olje eller en spesialisert hårbehandling.

Hvordan bruke Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray? Spray håret fra en avstand på rundt 8 tommer og vent til det absorberes. Produktet kan påføres i tørt eller vått hår. Sprayen fungerer svært godt som et glansforsterkende middel.

Hvilke ingredienser inneholder Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray? Hovedingrediensene er: mangoolje, aprikosolje og mandelolje. Mangoolje anbefales for svakt og sprøtt hår. Aprikosolje har positiv påvirkning på tørt og skadet hår. Mandelolje gir glans og rask absorbering.

Nyttig informasjon: Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray har en lett formel i mistform. Den kommer i størrelser på 100 ml og 250 ml. Produktet har en fruktig og søt duft som er irriterende og ganske ubehagelig for mange kvinner.

Fun fact: Produkter i mistform er svært lette, tynger ikke ned håret og virker kun på overflaten. Du finner mange mistprodukter på parfymeriet. Det finnes ansikts- og kroppsmist som forfrisker og gir glans.

Fordeler:

  • mistformel som er lett å påføre
  • gir glans
  • lett påføring
  • lett konsistens

Ulemper:

  • irriterende duft
  • ingen reparerende, nærende eller utglattende virkning