Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Hårtype: skadet på grunn av retting, føning, varmestyling, farging

Problem: matt, tørt, dehydrert hår, flisete tupper

Løsning: Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir beskytter den naturlige fargen til håret og øker glansen til fargebehandlet hår. Den gir fuktighet, næring og beskytter mot UV-stråling. Videre reparerer produktet hårtuppene, nærer farget hår og hindrer fargen i å blekne. Den legger vekt på refleksjonen og den naturlige nyansen til håret.

Takket være Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir, blir håret mykt og glatt.

Hvordan bruke Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir? Påfør en pumpe av produktet fra midtlengden til hårtuppene. Gni produktet grundig inn i fuktig hår og vent til det absorberes. Du kan blokkere applikatoren ved å skru på dispenseren – slik unngår du å søle olje.

Hvilke ingredienser inneholder Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir? Produktet inkluderer: solsikkeolje, aprikoskjerneolje, sesamolje, olivenolje, søtmandelolje, macadamiaolje, arganolje, marulaolje. Produktet inneholder også to volatile silikoner og naturlig solbeskyttelse. Disse ingrediensene gir håret og hodebunnen din kompleks beskyttelse og næring.

Nyttig informasjon: Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir har en oljete konsistens. Fargen på produktet er intenst gul. En flaske inneholder 75 ml, noe som er nok til mer enn seks måneders behandling for fint og kort hår. Produktet har en fin duft som innhyller håret ditt i en sitrusaroma.

Fun fact: Ferskenolje, som er inkludert i Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir, er en flerumettet olje. Denne ingrediensen er enestående for hår med medium og høy porøsitet. Den trenger inn i håret på null komma niks og er ideell for håroljebehandling.

Fordeler:

  • fremhever den naturlige hårfargen
  • har applikatorblokk
  • har behagelig duft og fin farge
  • inneholder åtte oljer og keratin

Ulemper:

  • gir ingen resultater til sunt og glansfullt hår
  • ikke effektiv, spesielt når brukt til tykt og tett hår
  • forsvinner raskt, blir ikke absorbert i sunt og glatt hår
  • kan gjøre hår med lav porøsitet fett