John Masters Organics 100% Argan Oil

John Masters Organics 100% Argan Oil

Hårtype: alle

Problem: dårlig tilstand i hår og hodebunn

Løsning: John Masters Organics 100% Argan Oil

John Masters Organics 100% Argan Oil gir fuktighet, glans og elastisitet. Den fjerner krusethet og forhindrer statisk hår, hindrer håret i å floke seg. Takket være vitamin E og antioksidanter reduserer den hårtap og gjør hårsekkene sterkere.

Videre beskytter produktet mot varme produsert av hårfønere og rettetenger.

Hvordan bruke John Masters Organics 100% Argan Oil? Du kan påføre oljen både i tørt og vått hår. Gni noen dråper av produktet inn i håret og føn det. Style håret som vanlig. Produktet er også enestående til å gjenoppbygge flisete tupper. Alt du må gjøre er å massere en stor mengde olje inn i hårtuppene og la den være i flere timer. Så vasker du håret med yndlingssjampoen din.

Hvilke ingredienser inneholder John Masters Organics 100% Argan Oil? Arganolje – utvunnet på en naturlig måte – er blant ingrediensene. Produktet tilbyr et sertifikat som bekrefter de organiske og naturlige komponentene. Oljen er fri for dyremisbruk, glutenfri og formulert uten stoffer derivert fra dyreprodukter. Det er en flott nyhet for veganere.

Nyttig informasjon: John Masters Organics 100% Argan Oil har en lysegul farge; konsistensen er semiflytende. Oljen er duftfri, så selv de med svært sensitiv hodebunn kan bruke den fritt. En flaske inneholder 59 ml produkt. Dessverre er ikke produktet effektivt – det varer opptil et par måneders behandling.

Fun fact: I noen deler av verden utvinnes arganolje fortsatt ved hjelp av tradisjonelle metoder. Kvinner knekker harde nøtteskall for så å knuse det mot en stein. De presser en gyllen væske – rik på vitaminer og mineraler – fra massen.

Fordeler:

  • inneholder naturlige ingredienser, inkludert arganolje
  • ideell for veganere
  • glatter ut, gir fuktighet og glans
  • gir håret varmebeskyttelse
  • lett påføring

Ulemper:

  • lite effektiv
  • liten flaske
  • resultatene kommer på slutten av behandlingen