Khadi Vitalising Hair Oil

Khadi Vitalising Hair Oil

Hårtype: fint og svakt hår som faller mye ut

Problem: hårtap

Løsning: Khadi Vitalising Hair Oil

Khadi Vitalising Hair Oil er eneste produkt av sitt slag. Den styrker hårsekker og follikler, øker hårvekst og bremser hårtap. Videre nærer og gjenoppbygger den håret samt forhindrer premature grå hår. Den er mest effektiv når det gjelder hår som er svekket på grunn av sykdom, skadet av jevnlige hårstylingbehandlinger, og fint hår som er utsatt for den skadelige virkningen til ytre faktorer.

Komponentene til produktet er ansvarlige for de ekstraordinære egenskapene.

Hva inneholder Khadi Vitalising Hair Oil? Sesamolje, kokosolje, lakserolje, rosmarinolje og gulrotfrøolje kan finnes i produktet. Den inkluderer også indiske urter: amla, bala, brahmi og bhringraj. Alle ingrediensene holder hår og hodebunn i god stand, bidrar til hårvekst, hjelper å bekjempe flass, forhindrer overdrevent hårtap, har lindrende og antiseptiske egenskaper.

Hvordan bruke Khadi Vitalising Hair Oil? Masser en teskje av oljen inn i hodebunnen. Utfør en slik behandling to timer før du vasker håret. For bedre resultater: la den være i håret over natten og vask den ut med en mild sjampo om morgenen. Bruk produktet to eller tre ganger i uken.

Nyttig informasjon: Khadi Vitalising Hair Oil er fargeløs og har en karakteristisk intens duft. Den kommer i en flaske på 100 ml. Større flasker er også tilgjengelig på Khadis offisielle nettside. Konsistensen til produktet er oljete og ganske tett.

Fun fact: Amla, bala, brahmi og bhringraj er urter som vanligvis brukes innen tradisjonell indisk medisin. Når vi tar en titt på indiske kvinners glansfulle, sterke og sunne hår, er det vanskelig å ikke tro at disse plantene virkelig gir helbredende (og magiske) egenskaper.

Fordeler:

  • styrker hårsekkene
  • stimulerer hårvekst
  • pleier hodebunnen
  • forhindrer hårtap
  • inneholder naturlige ingredienser

Ulemper:

  • intens duft
  • svært tykk formel
  • babyhår dukker opp og er vanskelige å style